top of page
  • Modellenland

Interview: Model Elise Van Vlaanderen (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben opgeleid in de PR maar heb een jaar geleden besloten mij volledig te richten op mijn carrière als model. Daarnaast vind ik het interessant om persoonlijke video-reportages te maken. Ik post die op mijn site zowel als op Youtube en ik mag me verheugen op mooie kijkersaantallen en veel reacties.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Als ik iets zou kunnen veranderen dan is het misschien iets minder ongeduldig te zijn. Sommige dingen hebben tijd nodig maar ik wil alles wat ik wil graag NU, haha.

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Mijn goede eigenschappen: ik kan gefocussed zijn en er alles voor doen om mijn doel te bereiken. Ik kan mij volledig inzetten en ben niet bang om hard te werken. Ik kan plannen en heb overzicht. Ik kan geven zonder iets terug te verwachten. Verder ben ik zeer open minded.

Mijn slechte eigenschappen: ik lust een sigaret. Houd van Belgische frieten met stoofvleessaus en mayo, maar ben ook altijd hard in de weer om er zo perfect mogelijk uit te zien. Als ik een drankje op heb dan komt mijn duistere kant naar boven.

Hoe ben je begonnen als model?

Het leek me altijd al eens leuk om een fotoreportage van mezelf te hebben en toen een vriend mij aanraadde dat daadwerkelijk te doen en met ene goede fotograaf voor de dag kwam heb ik de stap gewaagd. Vanaf dat moment was ik helemaal verkocht en voelde ik mij thuis voor de camera.

Wat denk je van het werk als model?

Het is top om iets te doen waar je voldoening uit haalt en samen te werken als team naar het perfecte plaatje. Iets doen wat je graag doet is geen werk maar inspirerend en bevredigend.

Wat is uw schoonheid regime?

Ik verzorg mijzelf heel goed en ik heb het geluk dat moedertje natuur aan mijn kant staat. Ik smeer mij niet klem, sport wel veel en bezoek veelvuldig de kapper, nagel- en schoonheidsspecialiste.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Simpel: de top halen. En daar alles voor doen.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Eigenlijk vind ik elke ervaring super als ik met een lach om mijn mond de deur uit stap en het resultaat van de foto's de verwachting van de fotograaf en mij overtreft. Ik ben heel open minded en als een fotograaf met een speciaal onderwerp komt dat misschien ook wel controversieel is, dan vind ik het leuk om daar aan mee te werken. Voorbeeld daarvan is de sensuele shoot in een kerk, waarbij ik de verborgen fantasie van een echte non heb uitgewerkt. Die reportage kun je terugvinden op mijn site.

Wat zou je graag nog doen als model?

De covershoot van de Vogue, haha, maar voor elke stap vooruit ben ik te vinden.

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Vooral jezelf zijn en blijven want iedereen is mooi op zijn of haar manier, zeker geen anderen kopiëren maar je eigen personage versterken. En vergeet niet om plezier te hebben in wat je doet.

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik ben blij dat ik een artikel krijg in dit magazine, het ziet er allemaal prachtig uit! En volgende keer ga ik voor de covershoot ;-)

Rafael

Rafael

Rafael

Rafael

Fred Loosen

Fred Loosen

Mic Peters

Mic Peters

Mic Peters

Rafael

Fred Loosen

Fred Loosen

Fred Loosen

2.012 weergaven2 opmerkingen
Recent Posts
Naamloos-1.jpg
bottom of page