top of page
  • Modellenland

Interview: Model Elise Van Vlaanderen (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben opgeleid in de PR maar heb een jaar geleden besloten mij volledig te richten op mijn carrière als model. Daarnaast vind ik het interessant om persoonlijke video-reportages te maken. Ik post die op mijn site zowel als op Youtube en ik mag me verheugen op mooie kijkersaantallen en veel reacties.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Als ik iets zou kunnen veranderen dan is het misschien iets minder ongeduldig te zijn. Sommige dingen hebben tijd nodig maar ik wil alles wat ik wil graag NU, haha.

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Mijn goede eigenschappen: ik kan gefocussed zijn en er alles voor doen om mijn doel te bereiken. Ik kan mij volledig inzetten en ben niet bang om hard te werken. Ik kan plannen en heb overzicht. Ik kan geven zonder iets terug te verwachten. Verder ben ik zeer open minded.

Mijn slechte eigenschappen: ik lust een sigaret. Houd van Belgische frieten met stoofvleessaus en mayo, ma