• Modellenland

Interview: Model Sarinah Gito (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Op het moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een acteercarrière en volg ik een opleiding aan de toneelschool in Amsterdam.

Dit probeer ik zo goed mogelijk te combineren naast mijn werk als model.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Mijn suikerverslaving. Mijn eetgedrag op het gebied van suiker is nogal wisselend. Ik probeer me voor te houden om minstens 2/3 keer per week, lekkernijen te nuttigen. Maar het lukt me gewoon niet om van de koekjes en snoepjes af te blijven.

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Ik ben dwangmatig perfectionistisch. Dit zie ik als een positieve eigenschap, omdat het ervoor zorgt dat ik geen half afgemaakt werk lever, maar het kan soms ook in zijn nadeel werken. Het ene moment ben ik heel tevreden en een dag later zie ik weer van alles wat ik wil veranderen (perfectioneren), wat er uiteindelijk toe leidt dat ik helemaal opnieuw moet beginnen. En dat is jammer...

Hoe ben je begonnen als model?

Per toeval. Ik werd gevraagd door wat fotografen die me gespot hebben op social media met de vraag om te shooten. Dat leek me wel leuk!

Ik heb toen de foto's rondgestuurd naar wat mensen binnen mijn netwerk, om erachter te komen wat hun mening was. En daarna de foto's gedeeld op Facebook en me aangemeld bij een paar modellen/-en castingbureau's. Vanaf dat moment stroomt mijn inbox vol van de aanvragen en heb ik er een leuke job van kunnen maken.

Wat denk je van het werk als model?

Het werk als model ziet er voor de buitenwereld erg gemakkelijk en zorgeloos uit. Maar in de werkelijkheid is het vooral hard werken, de juiste mensen om je heen verzamelen en altijd in shape zijn. Het is een keiharde wereld met hele mooie mensen die niet altijd even mooi zijn van binnen. Maar als je jezelf blijft en er met je volle verstand in staat, ben ik van mening dat je heel ver kunt komen en niet onbelangrijk, je kunt er vooral ook veel van leren en veel van de wereld zien door het reizen.

Wat is uw schoonheid regime?

Ik geloof in een goede nachtrust en doe niet aan alcohol, drugs of sigaretten. Verder eet ik gevarieerd en sport ik regelmatig.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Mijn plan voor de toekomst is om wat meer internationaal werk te doen op het gebied van modellenwerk en acteren.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Een van mijn favoriete ervaringen is het ontdekken van mensen die even gepassioneerd zijn als ik in dit vak.

Zowel modellen als fotografen weten precies hoe de branche werkt en het is leuk om de ervaringen en kennis met elkaar te kunnen delen.

Wat zou je graag nog doen als model?

Als model zou ik mijn gezicht in de toekomst graag willen gebruiken voor organisaties waar ik voor sta, zoals;

Milieu, dierenrechten -en onderwijsorganisaties.

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Ja. Als startend model moet je stevig in je schoenen staan. Vooral in het begin is het een wankelend proces, omdat je dan je portfolio aan het opbouwen bent. Begrijp dat er veel fotografen rondlopen die niet altijd de beste bedoelingen hebben. Dus;

Probeer altijd rond te vragen bij de andere (ervarener) modellen om erachter te komen met wie je het beste kunt samenwerken.

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik vind Modellenland Magazine een groot en divers platform en een inspiratiebron onder de modellen, maar ook voor iedereen die nieuwsgierig is naar het vak en door middel van de vele interviews een kijkje kan nemen achter de schermen.

https://www.facebook.com/sarinah.gitopawiro.7

Elite Covers, Marcio de Jesus

Dpak Photography

Dpak Photography

Dpak Photography

Elite Covers, Marcio de Jesus

Elite Covers, Marcio de Jesus

Raul Neijhorst

Barlise Photography

Elite Covers, Marcio de Jesus

Sander Krijger

Sander Krijger

Elite Covers, Marcio de Jesus

Jimmy James

Dpak Photography

169 keer bekeken0 reacties
Recent Posts
Knipsel1kopie.jpg
100046576_108081414254106_53299416628545

Latest issues

Issue 67kopie.jpg

Tattoos issues

cover tatooskopie.jpg

Lookbooks

LookBook67.jpg

Editorial issues

Editorial issue 44kopie.jpg

Monthly winners

Ki Tan.jpg

Pictures of the day

2.jpg

Kids issues

Modellen Land Magazine

 

A fresh, new submission-based editorial publication that celebrates the true art of fashion and the emerging artists behind it.

A fashion, beauty, editorial and concep-tual art magazine and will be published monthly in free digital format, and Print version.

Everybody can publish for free ,photographers, MUA, stylists, models, good amateur, students, semiprofessional, professional etc...

Modellenland is not a commercially profitable magazine

LookBook58kopie (2).jpg
2000px-Facebook.svg.png
b61f8f_2d8a07e13e9c41d091f5969b5a220da4~
Knipsel3.JPG
b61f8f_edf45ae0863a495ca35a0ed4883ded4b.
Knipsel2.JPG
b61f8f_f341df092e2a4a72a8f9d8b1029bfe61.
b61f8f_b0ee9975c6804549a085a7836d12f18c.
Knipsel.JPG
b61f8f_7988113656fe4db39f8825a8ec767e90.
b61f8f_ae442010728649f6ad9dddcd2d0776db~

Tags

Calendar 2021-001.jpg

Our fans

instagram OF THE WEEKkopie.jpg

© 2015-2021 By Modellenland 

Creative Director and Editor in Chief: Photographer Van Poucke Peter