top of page
  • Modellenland

Interview: Model Ashley van Bree (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Hallo, mijn naam is Ashley ik ben 23 jaar oud en geboren in Helmond. Ik ben in september 2017 begonnen met de opleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen.

Ik heb een hondje van 19 maanden oud genaamd Noah, hier spendeer ik heel veel tijd aan.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik heb niet echt iets wat ik zou willen veranderen aan mij zelf, ik ben tevreden met wie ik ben en trots op wat ik bereikt heb.

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Mijn goede eigenschappen zijn dat ik een heel spontaan en behulpzaam iemand ben, ik werk graag met andere mensen samen en maak ook graag een babbeltje. Ik ben altijd lekker vrolijk en enthousiast, zelfs door bepaalde tegenslagen laat ik mij zelf niet kennen en gaan we gewoon door.

Mijn mindere goede eigenschap is dat ik soms iets te negatief naar iets toe kan kijken zodat het voor mij geen teleurstelling kan worden.

Hoe ben je begonnen als model?

Vroeger als kind had ik altijd wel de droom om model te worden, zo ging ik vroeger al allemaal verschillende poses aan nemen en vond ik het geweldig om te poseren. Jammer genoeg wegens omstandigheden had ik toen niet de kracht om te starten als model. Op mijn 18e zeiden kennissen/collega’s en familie wel dat ik iets met modellenwerk zou moeten gaan doen, ik ben toen begonnen met het verdiepen van mij zelf in de modellenwereld, echter ben ik pas begonnen met poseren op mijn 22e.

Ik heb mij zelf toen ingeschreven bij het modellenbureau Models Inc. Hier volgde ik een Catwalk training. 22 februari 2017 had ik mijn allereerste shoot op TFP basis met Rob van Buul, hier is het toen voor mij pas allemaal begonnen. Ik heb veel van Rob van Buul geleerd, hij leerde me waar je op moest letten als model en hoe het modellenwereldje in elkaar zat en werkt met me aan verschillende expressies

Wat denk je van het werk als model?

Het werk als model is geweldig en mooi, je kan zijn wie je wilt zijn. Je bouwt heel veel zelfvertrouwen op en leert heel veel modellen en fotografen kennen.

Je hebt wel lange dagen en je kan heel moe zijn na zo’n dag met fotoshoots of castings ik vind het niet erg en super leuk en daarom vind ik het de moeite zeker waard.

Wat is uw schoonheid regime?

Ik draag weinig tot geen make-up, verzorg mijn gezicht altijd met de Rituals dagcrème en nachtcrème. Voor mijn haren gebruik ik altijd haarproducten van Wella Oil Reflections hier gebruik ik altijd de shampoo, conditioner en haarmasker van, ook gebruik ik een herstellende elixer voor na het stijlen van mijn haar.

Zo blijven mijn haren glanzend en zacht en me gezicht heel clean.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Mijn plannen voor de toekomst is meedoen aan een miss verkiezing, in verschillende magazines te komen staan. Samenwerken met verschillende fotografen zodat mijn portfolio up to date blijft. Ik ben iemand die van ontdekken houd en graag verre reizen maakt. Zo zou ik nog graag naar Jamaica willen of een rondreis door Zuid-Afrika en Amerika.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Mijn gave ervaringen tot nu toe zijn: Bodypaint voor een fotoshoot, mijn angst overwonnen door met slangen te poseren. Catwalk mogen lopen voor Le Stere op de Dutch Model Event en dat je gescout word voor een miss verkiezing is zeker gaaf.

Wat zou je graag nog doen als model?

Ik zou als model heel graag internationaal modellenwerk willen gaan doen, lopen voor verschillende fashion shows en op de cover van Vogue willen komen te staan.

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Als het je droom is om model te worden is mijn advies, begin zo vroeg mogelijk met het ontwikkelen van jezelf als model, zelfs als je onzeker bent is dit iets wat je motiveert en je maakt tot wie je bent. Oefen in de spiegel aan je expressies, wees comfortabel en blijf jezelf.

Als je met een fotograaf samen gaat werken check het profiel altijd na voor de zekerheid, bij twijfel neem altijd contact op met een van de modellen die al samengewerkt hebben met de fotograaf of benader iemand die gemeenschappelijk bevriend is met de fotograaf. Neem ook altijd je ouders/iemand mee naar een shoot. Belangrijkste, werk altijd met een contract om mis verstanden te voorkomen. De beste manier om te starten is om je zelf in te schrijven bij een modellenbureau

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik vind het magazine geweldig, zo leer je meerdere modellen/fotografen kennen en het is mooi om te zien dat iedereen een ander manier heeft maar de interesses als model blijven het zelfde.

Fotograaf Huub Wolters

Fotograaf Rob van Buul

Fotograaf Rob van Buul

Fotograaf Rob van Buul

Fotograaf Rob van Buul

Fotograaf Huub Wolters

Fotograaf Huub Wolters

Fotograaf Huub Wolters

Fotograaf Ber van Stijn

Fotograaf Huub Wolters

Fotograaf Huub Wolters

313 weergaven0 opmerkingen
Recent Posts
bottom of page