top of page
  • Modellenland

Interview: Model Jamile Hoek (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou? Mijn naam is jamile ik ben 24 jaar oud ik kom uit de dominicaanse republiek.buiten model zijn ben ik een gelukkige moeder van een zoontje, dat is mijn grootste bezigheid buiten modellen werk. daarnaast ga ik ook naar school, veder ben ik bezig met een modellen wedstrijd Queen of de Models.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik zou niks aan mijn zelf veranderen ik ben heel tevreden over mijn zelf

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie? Ik ben heel behulpzaam,lief, heel sociaal, ik zet me volledig in, en ik ben hoe ik ben, geen masker. Ik ben ook heel netjes,

Slechte eigenschappen , soms kan ik moeilijk nee zeggen.

Hoe ben je begonnen als model? Sinds heel klein ging ik naar een modellen school,daarnaast heb ik aan veel modellenwedstrijd mee gedaan en sinds dien tot de dag van vandaag ben ik nog nooit op gegeven.

Wat denk je van het werk als model? Ik denk dat het super leuk is als je het zelf leuk vind om te doen, en het is een hele brede wereld je heb alle soorten modellen tegenwoordig kan iedereen een soort model zijn

Wat is uw schoonheid regime? Ik doe eigenlijk niet zo veel met betrekking tot schoonheid, af en toe ga ik naar de salon voor een gezichtsbehandeling en veder gebruik ik mijn gezicht crems

Wat zijn je plannen voor de toekomst? Mijn plannen zijn om mijn school af te maken, en door groeien als model en werken als stewardess.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Alle missverkiezingen en wedstrijden die ik tot nu toe heb mee gedaan, want daarbij heb ik mooie herinneringen en mooie ervaringen

Wat zou je graag nog doen als model?

Wat ik graag nog zou willen doen en bereiken is, in een tijdschrift staan

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Ja die heb ik zeker,als eerst heel voorzichtig zijn met alles, nooit iets tekenen zonder goed te hebben gelezen. Maak zeker een mooie portfolio met veel diversiteit en volg je dromen nooit opgeven.

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik vind dat ze iedereen de kans bieden om zich zelf te laten zien

80 weergaven0 opmerkingen
Recent Posts
bottom of page