top of page
  • Modellenland

Interview: Model Romy van Boxtel (Netherland)

Kun je ons iets vertellen over jou? Mijn naam is Romy van Boxtel, ik ben 21 jaar en ik woon in Kaatsheuvel. Ik ben een half haar geleden afgestudeerd als maatschappelijke zorg/gehandicaptenzorg en verzorgende IG en ben op dit moment werkzaam in de gehandicapten zorg. Erg leuk en dankbaar werk!

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie? Mijn goede eigenschappen zijn: Zelfverzekerd, Vrolijk, Humoristisch, Initiatief tonen

Mijn verbeterpunten zij :Chaotisch, Uitstelgedrag, Ongeordend

Hoe ben je begonnen als model?

Mijn eerste fotoshoot was 5/6 jaar gelden ik werd aangesproken door een amateur fotograaf tijdens mijn bijbaantje, nu ondertussen zo’n 25 shoots gedaan. Ik doe alleen nog maar shoots met professionele fotografen om mijn portfolio uit te breiden.

Wat denk je van het werk als model? Ik vind shooten echt super leuk! Ik zou hier heel graag mijn werk van willen maken!

Wat is uw schoonheid regime?

Ik doe altijd voor het slapen mijn make-up er afhalen daarna wassen met water en een nachtcreme op, en in de ochtend een dagcreme!

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik heb nu nog 3 shoots gepland op TFP basis en Ik ben aan het zoeken naar een modellenbureau, als dat niet zou lukken dan zou ik zelf alleen nog betaalde opdrachten aannemen.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Ik heb nog geen officiële modellen ervaringen als in een opdracht, maar ik vind shooten in het algemeen heel erg leuk. Er staat nog een leuke shoot gepland rond December met nep sneeuw waar ik veel zin in heb en ik vind shooten bij Micky jooren leuk om te doen, dat is een visagie opleiding.

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Gewoon doen en vooral veel durven, probeer zelfverzekerd te zijn en stel doelen voor jezelf op!

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik vind Modellenland Magazine erg leuk, waar veel te lezen en te zien valt! Het is een heel gevarieerd blad!

Michel Zoeter

Michel Zoeter

Michel Zoeter

Michel Zoeter

Michel Zoeter

Michel Zoeter

Michel Zoeter

Bas van den Broeck

Danielle Verboven

Michel Zoeter

232 weergaven0 opmerkingen
Recent Posts
bottom of page