• Modellenland

Interview: Model Daphny Leneeuw (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Daphny, 25jaar oud en woon in een deelgemeente van Gent. Mijn hobbies zijn zingen, wandelen, met make-up spelen en gaan trainen in de basic-fit.

Als persoon heb ik een heel moeilijke jeugd gehad, opgegroeid zonder vader en ik ben regelmatig moeten verhuizen waardoor ik moeilijke schoolperiodes gekend heb. Met trost ben ik enkele jaren geleden afgestudeerd als kinderverzorgster. Ik ben momenteel kinderverzorgster in een kinderdagverblijf als hoofdberoep en ben model als hobby / bijberoep. Ik zou zeer graag groter worden en internationaal bekend willen worden maar dit zal hoogstwaarschijnlijk maar een droom blijven.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Graag zou ik groter zijn, ik ben 1.60 en had me ooit ingeschreven in een casting bureau om als model aan de slag te kunnen gaan. Ze vonden dat ik een goede stijl had, een goed uiterlijk had, het enigste puntje van kritiek was dat ik te klein ben. Dat heeft toch wel eventjes pijn gedaan.

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Ik ben een zeer gemotiveerd iemand en wilt altijd alles voor de 100% goed doen. Als ik iets doe dan lever ik geen half werk, mijn grootste minpunt is dan ook mijn perfectionisme. Soms ben ik te kritisch over mezelf (mijn werk) of anderen hun werk en ben ik niet snel tevreden. Dit zorgt er zelf voor dat ik soms teleurgesteld ben in bepaalde foto's van shoots, gewoon omdat ik er zelf meer van verwacht had, die teleurstelling waait meestal ook wel snel over (gelukkig)

Hoe ben je begonnen als model?

Door sociale media, ik had vroeger een zeer uitgesproken stijl, wat alternatiever en er waren heel wat fotografen zowel meisjes als jongens die mijn look leuk vonden. Zo kreeg ik vaak de vraag of ik niet eens voor de lens wou staan en zo ben ik dus begonnen. Ik heb al op reclame affiches gestaan voor mijn school vroeger, voor theater voorstellingen & in een museum gehangen waar foto's tentoongesteld werden. Super tof!

Wat denk je van het werk als model?

Het is zeker een zeer vermoeiende bij job, je bent tenslotte vaak onderweg, lang onderweg, je make-up moet gedaan worden, in veel gevallen doe ik deze ook zelf. Je outfits moet je voortdurend veranderen.. maar op het einde van de dag haal ik er wel heel veel voldoening uit. Je leert nieuwe mensen kennen, je staat open voor een heel nieuwe wereld. En tenslotte als je de foto's achteraf ziet en tevreden bent dan besef je ook waarom die lange shoot dagen de moeite waard zijn. Ook altijd tof als er achteraf leuke reacties opkomen via sociale media!

Wat is uw schoonheid regime?

Heel veel water drinken, wekelijks naar de basic-fit gaan, voldoende proberen slapen op momenten dat je kan! En gezichtsverzorging. The key to stay young is putting a good nightmask on and moisturize your face before going to bed!

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik hoop dat ik de komende jaren nog met veel nieuwe fotografen zal mogen samen werken en eventuele grotere opdrachten zal krijgen. Meedoen aan een reclamespot op tv bijvoorbeeld of meedoen aan een tv programma zou ik ook heel leuk vinden!

Meer figureren en vooral heel veel plezier hebben.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

•Figurante geweest (reclamespot) gemaakt voor het badkamer bedrijf Facq! Heel de dag achter de cameras staan vond ik zalig en het filmpje werd afgespeeld op hun stand bij bati-bouw.

•Freelance modellen met een meisje dat ik recent had leren kennen, haar foto's waren zo goed!

•Mijn foto's die uitgehangen werden in een museum.

Wat zou je graag nog doen als model?

Ik zou zeer graag meer reizen en modelwerk doen tegelijk, in België zijn er natuurlijk ook heel wat mooie plaatsen maar die ben ik wat beu gezien. Zelf doe ik heel graag fashion / studio shoots maar ik wil zeker nog uitbreiden door alle soorten stijlen aan te gaan!

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Probeer via sociale media advertenties te plaatsen, foto's van jezelf en vergeet vooral niet om dingen te durven vragen! Er loopt altijd wel iemand rond die met jou zal willen samen werken & ook al lijkt het in het begin jouw stijl niet, je moet ergens beginnen! Zo ben ik ook begonnen.

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik vind dit een super leuk initiatief en ik heb er zelf ook al eens aan gedacht om iets te maken in trend. Er loopt zoveel getalenteerd volk op deze wereld die we niet zien of gewoon dagelijks voorbij lopen, dit is een kei leuke manier om iedereen zijn werk eens goed in de spotlights te zetten! Ook ben ik zeer blij dat ik hier kan en mag aan meedoen. Weer een ervaring bij.

Facebook: daphny elisa

Instagram: daphny.elisa

51 keer bekeken0 reacties
Recent Posts
Knipsel1kopie.jpg
100046576_108081414254106_53299416628545

Latest issues

Issue 67kopie.jpg

Tattoos issues

cover tatooskopie.jpg

Lookbooks

LookBook67.jpg

Editorial issues

Editorial issue 44kopie.jpg

Monthly winners

Ki Tan.jpg

Pictures of the day

2.jpg

Kids issues

Modellen Land Magazine

 

A fresh, new submission-based editorial publication that celebrates the true art of fashion and the emerging artists behind it.

A fashion, beauty, editorial and concep-tual art magazine and will be published monthly in free digital format, and Print version.

Everybody can publish for free ,photographers, MUA, stylists, models, good amateur, students, semiprofessional, professional etc...

Modellenland is not a commercially profitable magazine

LookBook58kopie (2).jpg
2000px-Facebook.svg.png
b61f8f_2d8a07e13e9c41d091f5969b5a220da4~
Knipsel3.JPG
b61f8f_edf45ae0863a495ca35a0ed4883ded4b.
Knipsel2.JPG
b61f8f_f341df092e2a4a72a8f9d8b1029bfe61.
b61f8f_b0ee9975c6804549a085a7836d12f18c.
Knipsel.JPG
b61f8f_7988113656fe4db39f8825a8ec767e90.
b61f8f_ae442010728649f6ad9dddcd2d0776db~

Tags

Calendar 2021-001.jpg

Our fans

instagram OF THE WEEKkopie.jpg

© 2015-2021 By Modellenland 

Creative Director and Editor in Chief: Photographer Van Poucke Peter