top of page
  • Modellenland

Interview: Model Camille Lybeer (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Camille 24 jaar en woon in Roeselare . Mijn hobbies zijn kunst sport,muziek en mijn werk. Ik baate gedurende 4 jaar de Golf en Country club palingbeek uit . Onlangs ben ik een event- bureau gestart maar door de corona-crisis is dit wat moeilijk van start gegaan. Nu hou ik mij nu vooral bezig met schilderen en het zoeken naar nieuwigheden/manieren om terug op gang te komen.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Mijn lichaam is altijd wat een probleem geweest voor me. Ik kijk op naar die modellen die prachtig slank zijn en zich goed voelen in hun vel in en kunnen dragen wat ze maar willen. In mijn karakter vooral het feit dat ik veel te veel ja zeg en ik veel te veel geef om de mening van anderen.

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

MIjn persoonlijkheid kun je omschrijven als energiek en opgewekt iemand die graag en hard werkt, graag creatief bezig is en alles voor iedereen zou doen zelf veel te veel dan nodig .Ik ben zeer ambitieus en hou van avontuur.

Mijn slechte kanten zijn dat ik mij sterker profileer dan hetgeen ik eigenlijk ben. En mijn eigenwaarde erg afhankelijk is van de meningen van anderen. Alsook ben ik constant bezig met de mening van mensen, wat denken ze van mij, vinden ze mij leuk, mooi enz...

Hoe ben je begonnen als model?

Mijn mama had vroeger een personal trainer hij nam me mee voor wat opdrachten voor zijn ‘werk’.

Wat denk je van het werk als model?

Ik vind het super ! Ik geloof wel dat ik nog niet de ultieme ‘ model experience’ heb mee gemaakt omdat ik niet aangesloten ben bij een bureau .

Wat is uw schoonheid regime?

Zo weinig mogelijk . Als ik advies kan geven is het vooral veel hydraterende creme .

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Een familie hebben die gelukkig is met alles er op en er aan en zelf van niemand meer afhankelijk hoeven te zijn..

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Ik heb al zoveel mooie momenten gehad. Ik denk niet dat ik er 1tje kan uitkiezen.

Wat zou je graag nog doen als model?

Mij aansluiten bij een goed bureau en leuke ervaringen meemaken. Door mijn werk heb ik hier nog geen tijd kunnen in steken

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Wees jezelf en geloof in jezelf!

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Mooie mensen goeie fotografen en super foto’s ik ben fan!

Tim vansteelandt

Tim vansteelandt

Amber Bultinck

Tim vansteelandt

Amber Bultinck

Amber Bultinck

Amber Bultinck

Amber Bultinck

Amber Bultinck

521 weergaven0 opmerkingen
Recent Posts
Naamloos-1.jpg
bottom of page