top of page
  • Modellenland

Model Xenia Inez (België)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik woon in Damme, west-vlaanderen. Ik Werk in de vastgoedsector en daarnaast doe ik modellenwerk en houd ik mij bezig met social media. Ik heb een relatie van 7 jaar. Ik heb geen kinderen maar wel een leuke hond.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Meer zelfvertrouwen krijgen, minder stressen over alles, een andere (kleinere) neus! En langere benen.

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Ik ben heel erg betrouwbaar, eerlijk en rechtuit. Slechte eigenschap is dat ik niet zo verdraagzaam ben. Ik probeer dit tegen mezelf dikwijls te zeggen maar merk dat ik me rap erger....

Hoe ben je begonnen als model?

Via social media.

Wat denk je van het werk als model?

Het is fijn maar het kan enorm enorm enorm veel energie en moeite kosten. Het is niet zo simpel en vanzelfsprekend als het lijkt. Zeker niet te combineren met een vaste job. Maar we doen het lukken. Soms heb ik maanden dat ik er even genoeg van heb.

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Neem niet direct neen aan als antwoord. Blijven proberen. En begin er vooral zo vroeg mogelijk mee! Want voor je t weet ben je voor veel werk te oud....

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Fantastisch dat het bestaat! Leuk voor zowel model als fotograaf.

1.952 weergaven0 opmerkingen
Recent Posts
Naamloos-1.jpg
bottom of page