top of page
  • Foto van schrijverModellenland

Interview: Cover Girl (Issue80) Kiara Pellegroms (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Kiara Pellegroms, 22 jaar en wonende in Putte bij Mechelen. Momenteel woon ik nog thuis bij mijn ouders met mijn lief hondje Mable, een super knappe chihuahua. Ik ben actief in de beauty- en zonnesector bij SimplyMe en doe dit met ongelofelijk veel liefde en passie. Ben nu ongeveer 1 jaar bezig met modellenwerk en zou dit graag nog een aantal jaren willen doen.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Persoonlijk ben ik echt blij met hoe ik ben. Natuurlijk heeft iedereen wel van die puntjes waarvan je denkt dat kan beter maar echt iets willen veranderen, zeker niet. Iedereen is mooi op zijn eigen manier, zelfzekerheid is echt de key.


Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Mijn goede eigenschappen zijn: vriendelijk, sociaal, leergierig, behulpzaam, eerlijkheid en vooral een groot hart hebben. Mijn minder goede eigenschappen zijn: koppig, soms wat naïef zijn en te direct zijn.

Hoe ben je begonnen als model?

Toen ik net 18 werd contacteerde er een hobbyfotograaf me om te vragen of ik eens geen zin had in een shoot met hem. Ben hier enthousiast op ingegaan en had meteen de kriebels te pakken. Heb dan ook een aantal shoots met hem gedaan en nog met 2 andere fotografen gewerkt. Heb dan een break gehad van 3 jaar en ben in januari 2021 terug begonnen en denk niet meteen weer te stoppen, wil graag nog zoveel doen.

Wat denk je van het werk als model?

Het is een leuke maar intensieve job. Je denkt ‘oh een beetje voor de camera staan en mooi wezen’ maar dat is het helemaal niet. Je moet echt met super veel rekening houden, denk maar aan uitstraling, houding en de juiste hoeken vinden. Ik doe het alleszins met veel plezier en leer telkens maar meer en meer bij.

Wat is uw schoonheid regime?

Elke morgen en avond je gezicht wassen en de juiste verzorging geven. Genoeg nachtrust nemen en voldoende water drinken is 1 van de belangrijkste ingrediënten voor een gezonde en stralende huid.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Op modellenvlak zou ik graag nog wat buitenlandse shoots doen, de omgeving is er zovele anders dan hier in België. Ik zou heel graag er werk van maken om toch een eigen stekje te hebben, ik woon super graag bij mijn ouders maar als je ouder wordt merk je toch dat je graag op jezelf zou zitten. Meedoen aan Miss België staat toch ook nog op mijn verlanglijstje maar dit is zeker geen must voor mij.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Met elke fotograaf is het anders en iedereen fotografeert op zijn eigen manier en in eigen stijl maar als ik dan toch echt mijn favoriete ervaringen moet delen.. was het toch zeker en vast bij Russell Pearson en Ron Paolo Gilman, heb zoveel van hun bijgeleerd qua houdingen en hoeken. Maar met iedereen dat ik tot nu toe heb samengewerkt was het echt een topervaring!


Wat zou je graag nog doen als model?

Natuurlijk hoopt elk model ontdekt te worden door grotere merken. Ik zou namelijk super graag model willen zijn voor Calvin Klein of Lounge Underwear. Maar vooral nog veel fotoshoots doen met verschillende fotografen, je kan nooit genoeg ervaringen opdoen.

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Zoek vooral zelf eerst uit wat je wel wil en zeker niet wilt. Haal inspiratie van andere, dit vooral qua poses en uitstralingen. Oefen eens in de spiegel, dat helpt! Als model moet je ook sterk in je schoenen staan en in jezelf geloven. Wat je zelf voelt en denkt, breng je echt over op camera. Altijd 100% achter je keuzes staan.


Wat vind je van het modellenland Magazine?

Altijd fijn wanneer een magazine modellen en fotografen in de kijker zet. Er staan vele mooie modellen in en hier kan je zeker genoeg inspiratie halen. Ook leuk dat men telkens ervaringen kan lezen van andere.Photohrapher: Russell Pearson
Photographer: Ron Paolo Gilman


1.573 weergaven0 opmerkingen

Comments


Recent Posts
bottom of page