top of page
  • Foto van schrijverModellenland

Interview: Cover Girl (Issue81) Yinte Geyskens (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Hi there, ik ben Yinte en ik ben afkomst uit leuven, ik woon nog thuis bij mijn papa, Ik ben opgegroeid met gescheiden ouders, maar heb dit nooit lastig gevonden, mijn ouders betekenen dan ook alles voor mij. Ik heb ook langs mijn mama’s kant een halfzusje & bij mijn papa ben ik eenig kind perfect dus eigenlijk haha! Vervolgens ben ik schoonheidsspecialiste van beroep en werk ik in verschillende beauty zaken buiten dat werk ik ook bij chantelle PARIS als mannequin model! Buiten dat hou ik me vooral bezig met nog ander modellenwerk, ik heb het dus wel best vaak druk maar daar hou ik van! Als ontspanning hou ik van uit eten te gaan of een dagje naar de wellness vind ik ook altijd fijn!

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik ben eigenlijk best wel een zelfzeker persoon dit is ook heel belangrijk in het modellen wereldje.. maar denk dat iedereen wel dingetjes heeft dat hij liever anders zou zien, zeker met alles wat we op sociale media zien de dag vandaag. Ik zeg ook altijd iedereen is mooi en uniek op zijn eigen manier! ik denk dat het belangrijkste is dat je gwn jezelf blijft en dat je enkel dingen doet waar jij zelf je gelukkig bij voelt.


Wat zijn je goede eigenschappen en je minder goede?

Ik ben een heel behulpzaam persoon, ik zou iedereen altijd willen helpen en ik gun dan ook iedereen altijd het beste, ik ben ook heel erg leergierig. Mijn minder goede eigenschappen zijn dat ik heel koppig kan zijn & dat ik soms heel naïef kan zijn, jammer genoeg is niet iedereen lief voor elkaar en dat zou nu net de wereld zoveel mooier maken..


Hoe ben je begonnen als model?

In 2017-2018 werd ik gecontacteerd door een fotograaf voor eens samen te werken, dit sprak me zeker direct aan en ben hier dan ook meteen op ingegaan, na mijn eerste shoot was ik direct verkocht natuurlijk maar heb dan toch jammer genoeg even een break gehad door school/ werk maar sinds 2021 ben ik er terug helemaal ingevlogen en sinds ik terug ben begonnen heb ik mijn hartje er weer helemaal aan verloren!


Wat denk je het werk als model

Ik vind het geweldig om leuke opdrachten mogen te doen als model en op nieuwe plekken te komen het is altijd wel wat nieuws! ik werk sinds oktober 2021 ook bij Chantelle PARIS (lingerie merk) als mannequin/model, ik ben nog steeds super dankbaar voor deze kans, dit was dan ook een droom dat uit kwam voor mij!


Wat is uw schoonheidsregime?

Ik reinig elke ochtend en avond mijn gezichtje. Ik gebruik ook elke ochtend een dagcreme & soms in de avond ook een nachtcrème. Ik gebruik eigenlijk alles van het merk avène, hun productjes zijn zo goed en er zitten allemaal goede ingrediënten in! Wat heel belangrijk is voor je huidje in goed conditie te houden.Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik hoop op nog heel veel kansen te krijgen in de moddelen wereld, maar ik ben zeker ook heel dankbaar voor de kansen die ik al heb gekregen. Vervolgens zou ik ook graag nog heel veel reizen en nog veel van de wereld zien.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Ghoh ik heb al zoveel leuke ervaringen gehad, elke ervaring was anders maar leuk op zijn eigen manier. Vind het persoonlijk te moeilijk om een favoriete uit te kiezen haha sorry.

Ik heb tot nu toe met elke fotograaf even graag samengewerkt en wil hun zeker ook bedanken voor de prachtige foto’s & kansen dat ze me gaven.


Wat zou je nog graag doen als model?

Ik zou natuurlijk willen blijven groeien als model

& ik zou super graag nog met verschillende merken willen samen werken ik zou het ook leuk vinden om nog magazines te mogen doen, is altijd fijn dat je ook eens kantje van jezelf kan laten zien. Ohja en heb ook altijd eens willen shooten op een bood dat staat zeker nog op mijn bucketlist!


Heeft u nog advies voor wie als model wil starten:

Het belangrijkste is in jezelf geloven & zelfzeker genoeg zijn! Ik vind echt dat je dat aan iemand kan zien wanneer die zelfzekerheid uitstraalt, ook zeker op foto’s! En wat ook heel belangrijk is dat je gewoon jezelf blijft en enkel de dingen doet dat jij wilt doen! Daarnaast je al zeker niets aan trekken van wat andere zeggen, in deze wereld is er jammer genoeg heel veel jaloezie gezien, maar daar moet je je dus zeker niets van aantrekken het allerbelangrijkste is dat jij je gelukkig voelt!


Wat vind je van het modellenland magazine?

Ik vind dit echt een hele leuk magazine, super leuk concept ook! Is altijd leuk om eens andere hun ervaringen te kunnen lezen! Echt een top magazine: ben dan ook super dankbaar dat jullie mij hebben gecontacteerd!


Instagram: yintegeyskens

Photographer: @ronpaologilman/


Photographer: @Pearson_portraitsPhotographer: @Iamtonin


911 weergaven0 opmerkingen

Comments


Recent Posts
bottom of page