• Modellenland

Interview Cover Girl Sharina van der Vliet (The Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou? Ik ben freelance model en management assistant. Modellenwerk mijn grootste passie en reis ik graag. Ik woon in omgeving den haag samen met mijn katje. Mijn afkomst is Nederlands en half hindoestaans. Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn? Ik zou graag meer discipline willen hebben om vaker te gaan trainen en goed en gezond te blijven eten. Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goede? Goede eigenschappen vind ik altijd moeilijk om te benoemen, maar ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik altijd wel mezelf ben, ik denk graag creatief mee. Daarnaast ben ik attent en een kalm persoon. Minder goede eigenschappen is dat ik best onzeker kan zijn over mijzelf en vaak dingen opkrop. Ben daarom ook graag op mezelf om tot rust te komen en op te laden. Hoe ben je begonnen als model? Vanaf mijn 21e jaar ben ik begonnen met kleinere opdrachten en in 2019 heb ik het na een lange tijd weer opgepakt en heb ik veel fashionshoots gedaan voor een online webshop. Daarna kreeg ik ook steeds meer aanvragen voor lingerie shoots voor verschillende merken. Momenteel ben ik brandambassador van het merk Leg avenue Europe en doe ik nog veel fashion -en beautyshoots! Wat denk je van het werk als model? Ik vind het fantastisch en heel divers! Ik haal hier mijn energie uit en hoop dit nog lang te mogen doen. Wat is uw schoonheid regime? Ik reinig altijd mijn gezicht voordat ik ga slapen, ik sla dit nooit over! Een goede serum en crème voor de huid is ook heel belangrijk om gehydratee