top of page
  • Foto van schrijverModellenland

Interview: Model Sara Scarlet (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou? Mijn naam is Sara, ik ben geboren in België en heb hier altijd gewoond. Tijdens mijn studies begon het al te kriebelen om iets artistieks te doen en puur toevallig kwam ik bij fotografie terecht door eens model te staan voor een vriendin. Van het ene kwam het andere en voor ik het wist stond ik meer wel dan niet voor de camera. Inmiddels reis ik rond (indien mogelijk, want met covid-19 is dit niet makkelijk meer) en ben freelance artistiek model. Daarnaast sta ik ook bij een drietal agencies ingeschreven. Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn? Ik denk niet dat ik iets aan mezelf zou veranderen. Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie? Minder goeie eigenschappen zijn - althans dat zeggen anderen toch- dat ik nogal eigenwijs en koppig ben, helaas tot op het punt waarop mijn ongelijk al lang bewezen is. Mijn goede eigenschappen vind ik zelf mijn doorzettingsvermogen, precisie, nieuwsgierigheid en leergierigheid. Hoe ben je begonnen als model? Zie vraag 1. ;) Wat denk je van het werk als model? Ik vind modellenwerk fantastisch, het is de ideale combinatie van creativiteit en fysiek en mentaal uitdagend werk. Dat vind ik zelf toch. Poseren kan zeer technisch zijn en daar komt heel wat denkwerk en fysieke kracht en evenwicht bij kijken. Mentaal moet je als model sterk in je schoenen staan en je niet van de wijs leren brengen, maar daarnaast kan emotie in je werk brengen zeer interessant zijn. Wat is uw schoonheidsregime? Oei, daar heb ik nog niet echt over nagedacht of bij stilgestaan. Ik probeer voldoende te slapen en eten, ik denk dat dat het allerbelangrijkste is. Wat zijn je plannen voor de toekomst? Blijven doen wat ik graag doe. Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe? Als ik er echt een paar moet kiezen zonder twijfel poseren op Ijsschotsen in Ijsland en met vrienden onder watervallen in Bali poseren. En mijn recente reis naar Mexico was ook een hoogtepunt.


Wat zou je graag nog doen als model? Er zijn geen concrete dingen die ik nog zou willen doen, bezig blijven zoals ik ben en creatief blijven. Routine is niks voor mij, ik wil mezelf en mijn werk elke dag opnieuw blijven uitvinden. Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten? Geef niet op en laat anderen niet bepalen dat je niet mooi/groot/dun of wat dan ook genoeg bent. Model zijn kan iedereen, met elk lichaamstype of met welke insteek dan ook. Wees niet bang om hulp te vragen aan andere modellen, de meesten doen dit met veel plezier en zullen je helpen.


Wat vind je van het modellenland Magazine? Een leuk en interessant magazine dat modellen in de kijker zet.Josefien Hoekstra

Elena Helfrecht

WildAtHeart

Paige Addams

Samantha Hunt - William de ridder

Paige Addams - Johanna Cool

La Chaton Botté Pieter Vandeur Sarina Mannaert

Erik Noppe

Kirsten Thys Van De Audenaerde - Fabian dImage

420 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


Recent Posts
bottom of page