top of page
  • Foto van schrijverModellenland

Interview: Model Tessy (Netherlands)


Kun je ons iets vertellen over jou? Ik ben Tessy, 37 jaar en uit Limburg (NL). Ik ben part time model, eigenaresse van een jeugdzorgorganisatie, mama van een prachtige dochter en bonusmama van 3 super meiden. Ik hou van dansen, iets ondernemen met vrienden, maar ook lekker series kijken op tv. Voor sushi en chocolade kun je me ’s nachts wakker maken. Als je iets aan jezelf kon veranderen, wat zou dat zijn? Ik zou graag wat meer verkleuren in de zomer haha. Ik heb een ontzettend lichte huid. Wat zijn je goede eigenschappen en wat je minder goede? Ik ben open-minded, spontaan en betrokken. Mijn minder goede eigenschappen zijn dat ik soms een stress kip kan zijn en vergeetachtig ben.

Hoe ben je begonnen als model? Ik ben in mijn tienerjaren aangesproken in een winkelcentrum door een modellenscout. Vanuit daar heb ik enkele opdrachten gedaan en promotiewerk. Ik heb me vervolgens gestort op mijn opleiding. Later ben ik gestart met mijn eigen organisatie en had ik een gezin waardoor het modellenwerk een beetje is blijven liggen. Begin dit jaar werd ik gevraagd om mee te doen met Mrs Netherlands Universe. Hierdoor ben ik ook het modellenwerk weer gaan oppakken.

Wat denk je van het werk al model? Ik vind het ontzettend leuk werk en ik ontmoet veel leuke mensen. Ik kom op leuke plekken en mag mooie thema’s uitwerken. Ik vind het vooral leuk om dit parttime erbij te doen. Ik denk dat het best een zware job is om fulltime uit te voeren. Nu zie ik het vooral ook als ontspanning en me-time.

Wat is je schoonheidsregime? Iedere dag je huid goed verzorgen met crème. Maar vooral jezelf verzorgen van binnenuit. Als je gelukkig bent, straal je dat uit en daarmee straal je ook schoonheid uit.

Wat zijn je plannen voor de toekomst? Vooral lekker doorgaan zoals het nu gaat!

Wat zijn sommige van je favoriete ervaringen tot nu toe?

Ik heb in een verlaten klooster geshoot, dat vond ik een prachtige locatie. Ik hou ook erg van urbex dus om hier te mogen shooten was erg bijzonder.

Wat zou je nog graag doen al model? Shoots voor bruidsjurken lijkt me erg gaaf. Ik vind eigenlijk ontzettend veel leuk en sta voor veel dingen open.

Heb je nog een advies voor iemand die als model wil starten?

Volg je dromen! Geef niet op en doe vooral wat je zelf leuk vindt. Bewaak hierbij wel je eigen grens en doe niets wat niet goed voelt.


Insta: www.instagram.com/just_tess_1984Jan Budding

Jan van Aalzum

Jan Budding

Jan Budding

Jan Budding

Serge Brouns

Rob Boehle

Serge Brouns

Rob Boehle

Olaf van de Kuijt

Dutch influencer agency

Jan Budding

Jan Budding

Jan Budding270 weergaven0 opmerkingen
Recent Posts
bottom of page