top of page
  • Foto van schrijverModellenland

Interview: Model Zusilia Elize Christina (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Hoi ik ben Zusilia geboren in Wageningen ik ben op groeit in Wageningen & Renkum op het woonwagencentrum een een tijdje in Limburg Spaubeek. Ik ging studeren als Kapster & Grafisch vormgever Amsterdam & Rotterdam. En sinds een half jaartje door een deelname aan Mrs Netherlands Universe 2023 en mijn super styling en netwerk team. Sulaf Aljaramani , Irving Vorster & Yves Eaux. Ben ik nu een Model en trotse eigenaar van Zussz Magazine, Its A Cast Thing & van een Canon EOs R50 (als art fotograaf).

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Helemaal niks ik heb geleerd met veel ups en downs en de juiste wijze woorden van een handje vol mensen die me vanaf het begin begrijpen en steunen dat ik trots op mezelf mag zijn ook al kleur ik altijd net iets buiten de lijntjes.


Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Mijn goede eigenschap is denk ik toch wel dat ik een loyale bent als je bij mij instapt zorg ik dat je veilig mee reist. Me mindere eigenschap is toch wel tikkeltje georganiseerd chaotisch maar dat hebben alle creatieve mensen denk ik wel een beetje.


Hoe ben je begonnen als model?

Ik was al heel vaak gevraagd maar door gebeurtenissen en onzekerheden en veel gepest over me lengte en me afkomst dürfte ik gewoon weg niet. Ook was ik nog al schuw voor de mannen in deze wereld. Maar dankzij mijn superteam & Mrs Netherlands Universe 2023 is dat allemaal anders geworden.


Wat denk je van het werk als model?

Het werk als model is super je mag jezelf ontdekken. Wel is het zo dat je altijd dicht bij jezelf moet blijven en ga altijd in gesprek vooraf met mensen die het van een afstandje zien voor dat je de klus aan neemt. Niet alles past bij jou maak de keuze verstandig.


Wat is uw schoonheid regime?

Dat is lastig want ik heb niet echt een trucje maar als ik dan toch even nadenk is het denk ik het op tijd naar bed gaan na 21:30 geen schermtijd, het universum & de natuur. En daarnaast denk ik niet veel na over wat er speelt in het leven maar ben ik meer in me eigen bubbel.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Plannen voor de toekomst zijn er vele maar als ik mag kiezen is het simpel liefde verspreiden en een imperium opbouwen vol verbinding en support.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Het ontdekken van mijn power als model en het ontdekken waar me flitser was verstopt om me nieuwe aanwinst (camera).


Wat zou je graag nog doen als model?

De wereld over reizen en overal dames aanmoedigen om hun power te laten zien.

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Zoek zorgvuldig je fotografen uit vraag andere modellen maar hun ervaringen en gebruik je verstand. Niet iedereen heeft het beste met je voor. Blijf jezelf jij bent wie ze willen en jij bent wie je bent. Wees niet bang om je grenzen aan te geven want voorkomen is beter dan genezen.


Wat vind je van het modellenland Magazine?

Super leuke magazine en als je vragen hebt hoef je maar te gillen en ze staan voor je klaar super leuk dat ik gevraagd ben en een eer om mee te mogen doen.


https://www.facebook.com/profile.php?id=100083963535741

https://www.instagram.com/zb.photography_/

https://www.instagram.com/zusilia_brouwer/

https://www.instagram.com/zussz.magazine/
156 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


Recent Posts
bottom of page