• Modellenland

Interview: Photographer Sven Peeters (Belium- Germany)

Stel jezelf een kort voor aan onze lezers

Ik ben in duitsland opgegroeid.doe nu 7 jaar modellen fotografie. Daar voor deed ik natuurfotografie en doe dat ook nog ook graag maar wou iets anders doen. En het werd modellen fotografie toch altijd een droom van mij geweest.

Hoe en wanneer ben je begonnen met fotografie?

Ik was nog jong ik was 7 jaar oud en kreeg een fotoaparaat dat heef mij altijd blijven fascineren. Ik heb nog andere hobby's geprobeerd maar dit was wat ik wou.en heeft mij nooit losgelaten.

Wat betekent fotografie voor jou?

Fotografie is mijn passie mijn grootste liefde. Het laat me zien van waar ik kom dat ik er voor gevochten heb en wat ik heb bereikt of nog kan bereiken. ik ga nu niet overdrijven maar sta er soms me op en ga er mee slapen. Het heeft mij ook een ander man gemaakt ik was altijd vroeger super verlegen maar da is er nu uit. Dus fotografie betekent alles voor mij. Maar het zou geen succes zijn dat ook je familie leden achter je staan daarom dank mama en papa en vrienden en iedereen die in mij geloofd. En natuurlijk de modellen die willen samenwerken. Make up artisten die vertrouwen geven aan je en ook alle begleiding super veel dank.

Ben je een pro fotograaf of amateur?

Zoals velen ben ik ook begonnen als hobby maar ben nu professional en dat

was een droom dat uitkwam.

Waarin vind je dat jouw werk zich van anderen onderscheid?

Mijn stijl ik hou enorm van zwart wit maar hou van verschillende stijlen fashion en portret op kop maar hou ook wel is van iets special met make up.of tijdens halloween horrorshoot maar denk dat mijn sterkste punt portret is maar hou van veel stijlen maar dan in mijn stijl en mijn kunnen.

Waar haal je inspiratie vandaan?

mijn inspiratie is soms iets dat spookt in mijn hoofd.en soms wat ik zie op internet maar soms denk ik sommige dingen zijn niet haalbaar maar wie niet waagt niet wint.

ik weet wel wat ik wil in mijn foto,s maar het mogen nooit kopieën worden van iets het moet een eigenheid hebben.

Naar waar gaat je voorkeur, Lokatie of studio?

Ik hou van alle twee alle twee heeft iets, studio voor fashion, portret en iets met special make up en meer en buiten kan dat ook en meer buiten op locatie kan je naar verschillende plaatsen gaan en dat maakt het mooi.

Wat is je tot nog toe het meeste bijgebleven?

Goh wat me het meest is bij gebleven van shoot zijn alle geslaagde shoots moeilijk om 1 op de noemen omdat elke shoot wel iets heeft.

Canon of Nikon?

Nikon zonder twijfel en een lens een portretlens.

Heb je nog een boodschap naar de modellenwereld?

Geloof in jezelf en ga ervoor met gezond verstand.

instagram-svenpeetersfotografie

www.svenpeetersphotography.be

Bo Cools - mua Bo Cools

Amber Dobbels - mua Nadire Pllana

Bo Cools - Mua Nadire Pllana

Shanya Mertens Mua Nadire Pllana

Shanya Mertens - Mua Nadire Pllana

Lies Oostvogels - Mua Nadire Pllana

Katra Vojtech - mua Kayra Vojtech

Julie Schrevens- Mua Anna Maltseva

Briit - Mua Nadire Pllana

Bo Cools - Mua Nadire Pllana

Recent Posts
Knipsel1kopie.jpg
100046576_108081414254106_53299416628545

Latest issues

Issue 67kopie.jpg

Tattoos issues

cover tatooskopie.jpg

Lookbooks

LookBook67.jpg

Editorial issues

Editorial issue 44kopie.jpg

Monthly winners

Ki Tan.jpg

Pictures of the day

2.jpg

Kids issues

Modellen Land Magazine

 

A fresh, new submission-based editorial publication that celebrates the true art of fashion and the emerging artists behind it.

A fashion, beauty, editorial and concep-tual art magazine and will be published monthly in free digital format, and Print version.

Everybody can publish for free ,photographers, MUA, stylists, models, good amateur, students, semiprofessional, professional etc...

Modellenland is not a commercially profitable magazine

LookBook58kopie (2).jpg
2000px-Facebook.svg.png
b61f8f_2d8a07e13e9c41d091f5969b5a220da4~
Knipsel3.JPG
b61f8f_edf45ae0863a495ca35a0ed4883ded4b.
Knipsel2.JPG
b61f8f_f341df092e2a4a72a8f9d8b1029bfe61.
b61f8f_b0ee9975c6804549a085a7836d12f18c.
Knipsel.JPG
b61f8f_7988113656fe4db39f8825a8ec767e90.
b61f8f_ae442010728649f6ad9dddcd2d0776db~

Tags

Calendar 2021-001.jpg

Our fans

instagram OF THE WEEKkopie.jpg

© 2015-2021 By Modellenland 

Creative Director and Editor in Chief: Photographer Van Poucke Peter