top of page
  • Modellenland

Interview: Model Dede Abla Ayite (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Dede Abla Ayite ,ik ben afkomstig uit Togo-Lomé west-Afrika en ik ben daar opgeroeid tot mijn 11 jaar, nu woon ik in Gent in mij vrije tijd ga ik gaan sporten of en hou ik me bezig met allerlei soort dingen zoals kamer opruimen,koken, bij vrienden, boek lezen ect

Ik zat op de sint-Vincentius en daar heb ik mijn diploma onderwijs als zorgkundige behaald dus naast mij werk als model doe ik ook parttime als zorgkundige

en de zomer vakantie doe ik ook vrijwilligerswerk op festivals .

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Och ik zou niet willen of iets kunnen veranderen aan mezelf altans niet nu! ik ben trots op wie ik ben.

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Ik kom mij beloftes na en mij afspraken ,spontane,vriendelijk,respectvol en verantwoordelijk en iets minder goed ik ben een niet theoretisch persoon.

Hoe ben je begonnen als model?

In mij jonge tijd ben ik gevraagd geweest door gewoon mensen op straat maar ik wou eerst mijn diploma halen en dan zie ik wel.

Op mij 18 jaar heb ik een shoot gehad met fotograaf en ik hebt nog goed gedaan want hij heeft een prijs gewonnen en sinds die keer heb ik altijd oog gehad voor de camera en camera voor mij haha!

is begonnen als hobby en nu is dat mijn job en ik hou ervan. Wat kan ik zeggen, doe wat je een goed gevoel geeft.

Wat denk je van het werk als model?

Als donkerhuidige type is heel moeilijk om ergens binnen te raken,zeker in België

wat ik jammer vind is, ze zoeken meestal en altijd de zelfde type modellen voor hun bureau omdat ze denken dat is wat hun klanten zoeken en geven ze u niet eens de kans elke kans dat ik krijg neem ik aan, model zijn is niet alleen mooi staan en paar posen aannemen nee is ook iets creëren samen met je team (ik ben geboren om te schijnen haha !!...zit gewoon in mij)

Wat is uw schoonheid regime?

Ik heb niet echt schoonheid regime elke dag is iets anders bij mij haha!

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Tot in de toekomst wil ik dit blijven doen en verder wil ik mijn energie steken in dingen die me interesseert.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

één van mij favoriete ervaring was toen ik moest poseren voor de eerst collectie van stromae en zijn vrouw amai ik was nog nooit zo zenuwachtig! wel een heel leuke dag en natuurlijk nieuwe mensen leren kenen. Ik ben ook naar Namibie geweest voor een shoot dat was ook zeer leuke ervaring, ik ben ook rond hele België geweest voor base .

Wat zou je graag nog doen als model?

Ik wil hele de wereld verkennen , nieuwe ervaringen ,zotte, ervaringen en af en toe in films komen

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Voor de starters Believe in youself and don't let nobody stop you from doing what you gotta do or doing, Stay youself and don't change for nobody. Als je valt staat op en begin opnieuw !

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Modellenland is één van vele die met verstand bezig is, ik vind mooi wat ze doen en andere helpen is ook jezelf helpen.

80 weergaven0 opmerkingen
Recent Posts
Naamloos-1.jpg
bottom of page