• Modellenland

Interview: Model Syri Lamers (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou? Hallo, mijn naam is Syri Lamers, sinds vorige week alweer 24 jaar en woonachtig in het Nerderlandse Zuid-Limburg! Momenteel studeer ik HBO – sociaal pedagogische hulpverlening, ben ik werkzaam als gedragskundig clientbegeleider op een ernstig meervoudig verstandig beperkte leefgroep en in mijn vrije tijd thaiboks ik graag en ben ik altijd in voor leuke uitjes, drankjes en dansjes! Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn? Ik denk dat ik dan voor mijn neus zou kiezen, deze is vroeger eens gebroken geweest waardoor ik een verdikking heb gekregen op mijn kraakbeen. Niet dat ik niet tevreden ben met hoe ik uitzie, alle plus en minpunten aan het innerlijk en uiterlijk maakt ieder mens uniek! Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie? Ik kan wel van mij zelf zeggen dat ik erg spontaan en sociaal ben waardoor mensen zich snel op hun gemak bij mij voelen. Verder ben ik erg gedreven als ik een doel voor ogen heb en ben ik vastberaden om het dan ook waar te maken. Ik ben een harde werker die altijd optimistisch is en creatief is in het vin