top of page
  • Modellenland

Interview: Model Julie Boone (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou? Als ik één woord zou moeten kiezen dat bij me past of me omschrijft dan is het ‘levensgenieter’. Het woord zelf is breed te interpreteren, ik bedoel, genieten van lekker eten met een glasje wijn met vrienden. “Dat is voor mij het goeie leven” Soms ben ik een grote stresskip, ik kan met stres om en denk zelf dat ik niet zou functioneren zonder. Ik leef vaak te gehaast, todo lijstjes, drukke planningen.. Ik ben me er wel meer van bewust geworden en probeer meer te genieten van het moment. Toen ik startte met werken was dat in de uitzendsector. Sociaal contact was voor mij een must, ik heb er carrière kunnen maken en doorgegroeid. Het was een zalig bedrijf, leuke collega’s, zalige sfeer maar ook een commerciële functie . Ik heb een periode echt carrière willen maken, doe mij maar ‘CEO’ op mijn visitekaartje, dat was de spirit. Nu ben ik daar wat van afgestapt een firmawagen en goed loon dat is niet alles. Nu wil ik tijd maken voor wat er voor mij echt toe doet. Ik wil me focussen om mijn passies: modellen werk en ondernemen. Zo ben ik in bijberoep aan het starten als content creator en social media expert. Ondernemers begeleiden om hun sociale media en onderneming naar een hoger niveau te tillen. Combinatie van een PT job en modellen opdrachten. Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn? Niet onmogelijk dus werk aan de winkelHmmm… meestal als deze vraag gesteld wordt is het antwoord altijd op uiterlijk gebaseerd. Niet dat ik niks zou willen verbeteren maar ik accepteer mezelf zoals ik ben. Soms heb ik goede en dan eens mindere dagen. Ik zou graag nog meer kennis hebben bv: alle/meerdere talen kunnen spreken . Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie? Ik ben de grootste chaoot en ik kan op zich wel relativeren maar ben vaak ook een echte dramaqueen als er iets gebeurd. Ik ben wel super empatisch en verdraagzaam. Hoe ben je begonnen als model? Ik ben eigenlijk in dat wereldje gerold als kind. Mama had wel wat ervaring als model en werkte soms eens als figurante. Ze wist dat ik dat ook graag wou doen dus schreef ze me in bij agency’s. Ik had vrij direct opdrachten voor woody, jbc, dreamland, goudengids… Verschillende commercial opdrachten. Wat denk je van het werk als model? Het is een fantastische job en je leert veel mensen kennen. Vaak heb je vaste samen werkingen met verschillende merken en ben je een echte ambassadeur van dat merk. Wat is uw schoonheid regime? Eigenlijk zou ik daar wat meer met moeten bezig zijn, super belangrijk is een goede make-up reiniging. Reinigingsmelk en watjes nadien een verfrissende tonic en dagcrème. Gebruik een goede primer voor het aanbrengen van make-up. Bodylotion om je lichaam te hydrateren. Ik doe dit natuurlijk ook niet altijd tot in de puntjes maar het is wel belangrijk. + NOTE TO SELFF: MEER WATER DRINKEN & SPORTEN! Wat zijn je plannen voor de toekomst? Ik hoop nog leuke projecten te doen en mijn zelfstandig bijberoep uit te bouwen. Komende jaren wil ik vooral reizen en werken aan mijn doelen. Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe? Als ik kind heb ik ooit een shoot gedaan had voor schoolmaterialen. Helemaal vergeten jaren nadien in het middelbaar kwamen er meisjes naar me toe om te vragen of ik dit was op hun schoolboek. Onlangs heb ik nog een opdracht gedaan in Amsterdam deels op een boot dat was heel leuk. Wat zou je graag nog doen als model? Het zou een droom om voor grote merken op internationaal niveau te kunnen werken. Ik ben terug recent aan de slag en heb wel al redelijk wat aanvragen. We zien wel wat er komt. Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten? Het is niet altijd gemakkelijk er zijn nu veel meer ‘modellen’ dan toen ik er met begon. Als je start ga dan altijd eerst research doen over fotografen en agency ’s, werk alleen met betrouwbare mensen. Probeer eerst een portfolio op te bouwen om nadien aan modellenbureaus te bezorgen. Wat vind je van het modellenland Magazine? Tof, mooie beelden en interessante artikels. Facebook: Julie Boone – Instagram Julesstagrm

Photo Phil Tubbax

Thomas Beerten

Photo Jimmy Bollaerts

Photo Jimmy Bollaerts

Photo Joeri Peeters

Photo Phil Tubbax

Photo Phil Tubbax

Photo Phil Tubbax

Photo Joeri Peeters

Photo Phil Tubbax

Photo Phil Tubbax

Photo Phil Tubbax

302 weergaven0 opmerkingen
Recent Posts
bottom of page