top of page
  • Foto van schrijverModellenland

Interview: Model Luana Mastellone (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Luana. Ik ben 4 jaar geleden begonnen aan mijn modellencarriere. Ik ben begonnen op models on stage als model en nadien heb ik diverse projecten mogen doen in Belgie en Nederland.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik ben een model in veel mensen zijn ogen, maar ik ben ook een mens die niet perfect is. Ik herken mijn kwaliteiten en beperkingen. Maar weet je wat? Ik omarm ze. Uiteindelijk zijn al die kenmerken die mij de persoon maken die ik tot nu toe ben geworden.


Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

We zullen beginnen met de slechte eigenschappen , Ik ben heel impulsief en naïef. Soms ben ik ook niet heel flexibel. Maar ik werk er wel aan. Mijn goede eigenschappen is dat ik heel sociaal ben, leerrijk ben en open sta voor nieuwe ervaringen.


Hoe ben je begonnen als model?

Ik ben begonnen in 2018. Ik heb mij aangesloten aan models on stage. Ik heb bij hun ook een modellenopleiding gevolgd die mij veel heeft geleerd. Nadien heb ik new faces ( catwalk) gelopen in Belgie. En toen ging alles vanzelf. Ik kreeg diverse aanvragen en projecten.


Wat denk je van het werk als model?

Nieuwe mensen leren kennen, met nieuwe teams werken en reizen vind ík altijd super leuk. Maar elke job heeft zijn voor en nadelen en dus ook deze industrie. De verwachting die ze van het model verwachten is heel veel en dat zorgt soms wel voor veel stress.


Wat is uw schoonheid regime?

Het eerste wat ik In de ochtend doe is mijn gezicht reinigen en een dagcrème opdoen, Ik doe niet altijd mijn make up op. Omdat ik dat niet fijn vind. Ik zorg dat ik overdag gezond eet en genoeg drink gemiddeld twee à 3 l per dag. En In de avond dan reinig ik terug mijn gezicht, ook al heb ik geen make up op gedaan en ga ik mijn nachtcrème en aan doen.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik zou heel graag aan een modellenwedstrijd willen meedoen.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Ik heb met de flair mogen werken en ook op de flair magazine gezeten. En dat was voor mij toch wel een hoogtepunt die ik heb bereikt.


Wat zou je graag nog doen als model?

Ik zou nog meer willen reizen en met grote merken willen samenwerken. Ik zeg niet te veel want dat brengt ongeluk haha.


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten? 

Gewoon doen. Neem die stap en go with the flow. Maak je niet al te druk van “ ik heb de maten niet of de nodige uitstraling. Dat gaat allemaal vanzelf.


Wat vind je van het modellenland Magazine? 

Ik hou van dit magazine. Het inspireert mij enorm. Ik leer heel veel over de modellen industry. Ik vind het geweldig om mezelf in dit magazine te zien schitteren.
268 weergaven0 opmerkingen

Comments


Recent Posts
Naamloos-1.jpg
bottom of page