top of page
  • Foto van schrijverModellenland

Interview: Model Tessy Tess (The Netherlands)


Since your past interview, how has life been going as a model?

Heel goed! Ik ben nog steeds bezig en geniet ervan.

When did your success in the model career peak?

Ik denk op dit moment wel. Ondanks mijn leeftijd heb ik vrij veel opdrachten.

What is the best paid photoshoot you’ve done so far?

Een shoot voor het UWV. Voor reclame materiaal en voor op tv.


In your experience which photoshoot did you have the most fun doing?

Ik stond model voor Marokkaanse bruidsjurken van Mariposa. Er was een hele bruiloft nagebootst. De jurken zijn echt prachtig! Door de prachtige visagie van Hafel Mo en haarstyliste Hair beauty and more voelde ik me zowaar een prinses. Het was echt een super ervaring.

How has modeling changed your life?

Ik kom op bijzondere plaatsen, mag fantastische kleding aantrekken en ontmoet veel leuke en interessante mensen. Voor mij voelt dat als een verrijking in mijn leven.


How did modeling affect your life in ways other careers couldn’t?

Ik kan op deze manier een krachtige vrouw benadrukken. Met fotografie zet je een blijvend beeld neer en kun je emoties vastleggen.

Do you still enjoy modeling?

Ja zeker. Het begon als hobby maar inmiddels sta ik bij diverse modellenbureaus ingeschreven en komen er zo ook opdrachten binnen. Ik doe dit naast mijn huidige baan dus ik heb de mogelijkheid te kiezen of ik een opdracht wel of niet doe. Ik ben niet alleen afhankelijk van het modellenwerk. Opdrachten met lingerie bijvoorbeeld vind ik niet passen gezien mijn functie als directeur in de jeugdzorg. Doordat ik bewust kies welke opdrachten ik uitvoer, blijft het werk leuk en uitdagend.


What do you think of the magazine?

Fantastische mogelijkheid voor modellen om zich te laten zien. Prachtige vorm gegeven.


https://www.instagram.com/just_tess_1984


Antoine Bongers

Daniel Corthaut

Daniel Corthaut

Antoine Bongers

Jolanda van Woerkom

Serge Brouns

Serge Brouns

Serge Brouns

Martin Smit

MT Pictures

Jan Budding

Maarten Kleywegt

Jan Budding

165 weergaven0 opmerkingen

Comments


Recent Posts
bottom of page