top of page
  • Foto van schrijverModellenland

Interview: Model Wisse Krijger (Netherlands)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Wisse Krijger, 41 jaar oud geboren te Schiedam. Werkzaam bij het defensie. Verder ben ik een zeer professioneel persoon met een hoog verantwoordelijkheids gevoel en een gezonde dosis humor.

Als je iets over jezelfzou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Laat ik voorop stellen dat ik heel blij ben met wie ik ben en hoe ik er uit zie, kon ik dan iets veranderen dan zou ik graag de tijd veranderen. Ik vind het absoluut niet erg om ouder te worden maar wel om er oud uit te zien. In ieder geval vind ik het belangrijk om eruit te zien zoals dat ik me voel en ik voel me nog zo vreselijk jong!


Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Op en top professioneel, ijzersterke discipline, communicatief vaardig en een goed gevoel voor humor, waar ik minder goed in ben is dingen van me af zetten, ik ben een denker en kan soms piekeren over van alles en nog wat.

Hoe ben je begonnen als model?

Het begon allemaal met een foto die mijn eigen broer van me schoot, deze foto wilde ik graag gebruiken voor mijn social media. Die foto is bij een bureau terecht gekomen en voor ik het wist werd ik voorgesteld aan de klant, tot mijn grote verbazing werd ik uitgekozen en had ik mijn allereerste shoot te pakken. Vanaf dat moment is het best hard gegaan allemaal.

Wat denk je van het werkals model?

Ik vind modellenwerk erg bijzonder om te mogen doen, buiten dat is het ook erg leuk om te doen, door opdrachten werk je met zoveel verschillende mensen samen die altijd 1 doel voor ogen hebben: een zo goed mogelijke foto neerzetten. Super altijd voor mij om hier aan mee te kunnen en mogen werken.

Wat is uw schoonheid regime?

Veel water drinken, veel sporten (fitness, hardlopen, zwemmen) en je huid goed onderhouden en verzorgen. Zo heb ik een dag en nachtcrème, een aparte oog crème en reinig ik mijn huid altijd grondig.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Door mijn ambassadeurschap bij de stichting Everyday People heb ik de mogelijkheid om echt wat voor andere te doen, dit wil ik heel graag blijven doen en hier het maximale haalbaar uithalen, wat dat is? Zoveel mogelijk mensen helpen, inspireren en ondersteunen en ze het gevoel geven dat ze er toe doen en dat het leven een prachtig iets is en kan zijn.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Waar ik onwijs trots op ben is de shoot die ik heb gehad voor Men’s Health. Dit is iets waar iedere man/jongen van droomt. En natuurlijk mijn aller eerste shoot voor een kappers keten is er 1 die ik nooit zal gaan vergeten.


Wat zou je graag nog doen als model?

Shooten in het buitenland, of voor een internationale opdrachtgever

staat wel op mijn wensenlijstje

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Blijf jezelf, zorg voor goede professionele foto’s en laat je goed informeren voor je zomaar ergens JA tegen zegt. Bovenal zorg dat je er plezier in hebt en niet ziet als een bron van inkomsten.


Wat vind je van het modellenland Magazine?

Een professioneel en inspirerend magazine.


Facebook: Wisse Krijger instagram: @wissekrijger246 weergaven0 opmerkingen

תגובות


Recent Posts
Naamloos-1.jpg
bottom of page