top of page
  • Foto van schrijverModellenland

Interview: Model Sydney Lannoye (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Hi! Ik ben Sydney lannoye, 24 jaar jong en afkomstig uit West-Vlaanderen. Ik ben momenteel zelfstandig schoonheidsspecialiste, ik doe mijn job met heel veel liefde! Daarnaast doe ik ook vaak modellenwerk. Dit van fotoshoots voor Boutiques, portfolio shoots tot fashionshows. Mijn hobby is fitnessen en fun maken met mijn vrienden, familie en partner.


Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Qua uiterlijk mijn billen, ik zou deze graag wat slanker willen. Dit is het lichaamsdeel waarover ik het meest onzeker ben. Qua innerlijk mijn koppigheid.


Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Een goede eigenschap is dat ik een oprecht persoon ben die altijd het beste met iedereen voor heeft. Een minder goed eigenschap is dat ik soms iets te hard ben, dit kan soms wel mensen kwetsen. Ookal bedoel ik dit niet slecht. Maar ja... soms moet ik twee keer nadenken over de manier waarop ik iets zeg. Ik ben nu éénmaal een straight to the point persoon.


Hoe ben je begonnen als model?

Er was een meisje bij ons in de buurt die ook modellenwerk deed en waar ik enorm naar opkeek. Het leek me leuk om zelf eens voor de camera te staan, en al snel plande ik mijn eerste shoot in. Zo schreef ik me ook later ook in bij een bureau.


Wat denk je van het werk als model?

Het is een zeer harde wereld. Indien je de perfecte maten en lengte hebt is dit zeker een interessant beroep. Maar indien niet de perfecte maten en lengte kan je ook gewoon gaan als People model. Als people model hoef je niet “perfect” te zijn en daar sta ik wel achter. Iedereen is mooi op z’n eigen manier.


Wat is uw schoonheid regime?

Jezelf goed verzorgen kan veel doen! Een mooi gebit, geëpileerde wenkbrauwen, je haar netjes. Maar een mooie verzorgde huid is ook zeer belangrijk, daar hecht ik heel veel belang aan. En een healthy lifestyle maakt hier ook wel een deel van uit.


Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik zie wel wat er op mijn pad komen zal. Hopelijk nog heel wat leuke opdrachten.


Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

De zwembad shoot die ik onlangs deed was echt wel een leuke ervaring! Ooit liep ik eens mee in een fashionshow voor een bruidswinkel en dat was ook wel super. Elke opdracht is anders en uniek.


Wat zou je graag nog doen als model?

Graag zou ik nog meerdere samenwerkingen inplannen met fotografen. Bijvoorbeeld op een cover staan van een magazine, in een reclamespot meedoen of het gezicht mogen zijn van een bekende brand zou wel leuk zijn !


Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Blijf altijd jezelf, doe vooral wat jezelf leuk vindt !


Wat vind je van het modellenland Magazine?

Prachtig idee! Het brengt modellen, Mua’s en fotografen dichter bij mekaar. Mooi initiatief. En ik ben natuurlijk blij dat ik ben gevraagd om in dit magazine te staan.


Fb: Sydney Lannoye Portfolio

Instagram: sydneylannoyePascal van Schuerbeeck

Ron paolo gilman

Ron paolo gilman

Rafael Vermeiren

Ron paolo gilman

Pascal Germain Depreester

Jan Huysentruyt

Bjorn Plovie

Frederik Verdiere

Jorim Delaere


416 weergaven0 opmerkingen

ความคิดเห็น


Recent Posts
Naamloos-1.jpg
bottom of page