• Modellenland

Interview: Model Luka Voorhelst (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Luka. Binnenkort word ik 18 jaar. Ik zit in het laatste jaar humane wetenschappen op het Mater Dei Instituut in Brasschaat.

Ik vind het belangrijk om ervaring op te doen wanneer het op werk aankomt, dus daarom probeer ik zoveel mogelijk verschillende studentenjobs uit. Zo heb ik al als tennismonitor gewerkt, als zaalhulp voor Het District in Ekeren en als kassierster bij Carrefour Express in Brasschaat.

Daarnaast ga ik graag af en toe tennissen met mijn familie. Soms speel ik ook een match mee, maar dan vriendschappelijk. Verder lees ik graag non-fictie boeken of spendeer ik tijd met mijn goede vrienden.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik zou graag minder perfectionistisch zijn. Wanneer ik iets wil gaan doen, heb ik een hele planning gemaakt en ik kan zeer boos worden wanneer er iets veranderd. Verder zou ik graag gezonder willen eten. Ik kan echt genieten van een lekkere hamburger of wat frietjes.

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

+ Ik ben erg sociaal. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben zelfstandig en verantwoordelijk.

- Ik ben vaak te perfectionistisch waardoor het langer duurt voor ik iets kan afwerken. Soms ben ik te enthousiast en dat kan voor sommige mensen al eens storend overkomen.

Hoe ben je begonnen als model?

Een neef van mijn mama had me doorverwezen naar fotograaf Jonas Leriche. Hij heeft me in contact gebracht met Valérie Meeus, eigenares van het modellenbureau The Agent in Hasselt. Dat is dan ook mijn huidige modellenbureau.

Wat denk je van het werk als model?

Fijn! Het is een boeiende ervaring en één van de belangrijkste dingen in mijn leven. Je leert telkens nieuwe mensen kennen die je ook nieuwe inzichten geven over jezelf, of over het leven.

Wat is uw schoonheid regime?

Ik let niet echt op mijn voeding. Ik eet graag en veel, en liefst nog zo vettig mogelijk. Vermits ik nu een modellencontract heb, probeer ik beter op mijn eten te letten. Vettig eten zorgt voor een lelijke huid en dat wil ik echt niet!

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Eerst wil ik mijn diploma halen van de middelbare school en daarna verder studeren in het hoger onderwijs. Ik ben er nog niet helemaal uit welke studierichting ik wil volgen. Ik twijfel tussen rechten, criminologie of geneeskunde. Daarnaast wil ik groeien als model. Ik hoop dat mijn modellenwerk in stijgende lijn blijft verder evolueren!

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Mijn eerste fotoshoot gaat me altijd bijblijven. De spanning die ik voelde, gaf me een kick en het resultaat van de foto’s vond ik verbazingwekkend.

Daarnaast vond ik mijn shoot voor het merk MW by Chayanne ook enorm leuk! Ik heb toen mogen poseren voor de zomercollectie van 2018. En dit interview vind ik ook super. Ik voel me vereerd dat ik hieraan mag meewerken en het voelt aan als weer een nieuwe stap in de richting van een boeiende modellencarrière.

Buiten mijn modellenwerk heb ik enorm fijne herinneringen aan mijn reis naar Polen met mijn familie. Ik ben toen de concentratiekampen gaan bezoeken en heb rondgewandeld in Krakau. Ongelooflijk en confronterend.

Wat zou je graag nog doen als model?

Mijn ultieme droom is een keer meelopen in een Victoria’s Secret Fashion Show. Daarnaast zou ik graag willen shooten voor grotere merken zoals Dolce and Gabbana of Louis Vuitton.

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Waag je kans! Twijfel niet aan jezelf en durf te dromen.

Het kan zijn dat je wordt afgewezen door sommige modellenbureaus, maar leer uit die afwijzing en blijf verder proberen. Ga jezelf niet veranderen omdat anderen dat willen. Je bent mooi zoals je bent. Ik vind gezond zijn het allerbelangrijkste, dus draag zorg voor jezelf door de juiste voeding te kiezen en voldoende te bewegen. Ook ik werk daar nu aan.

Blijf altijd trouw aan jezelf en aan je familie en vrienden, zij zullen er zijn om je te steunen.

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Een topinitiatief. Ik heb door het magazine al veel inspirerende modellen en fotografen leren kennen. Het is dan ook super fijn om er zelf in te mogen staan!

https://www.facebook.com/LukaVoorhelst

Ruben Vermeulen Facebook: Ruben Vermeulen Photography

Ruben Vermeulen Facebook: Ruben Vermeulen Photography

Valerie Vercruysse Website: www.valerievercruysse.be Make-up: Lauren Bracke Facebook: Lauren Bracke MUA

Valerie Vercruysse Website: www.valerievercruysse.be Make-up: Lauren Bracke Facebook: Lauren Bracke MUA

Valerie Vercruysse Website: www.valerievercruysse.be Make-up: Lauren Bracke Facebook: Lauren Bracke MUA

Valerie Vercruysse Website: www.valerievercruysse.be Make-up: Lauren Bracke Facebook: Lauren Bracke MUA

Kouakou Becanty Instagram: bkphotographies

Kouakou Becanty Instagram: bkphotographies

Kouakou Becanty Instagram: bkphotographies

Kouakou Becanty Instagram: bkphotographies

Ruben Vermeulen Facebook: Ruben Vermeulen Photography

Kouakou Becanty Instagram: bkphotographies

152 keer bekeken0 reacties
Recent Posts
Knipsel1kopie.jpg
100046576_108081414254106_53299416628545

Latest issues

Issue70kopie.jpg

Tattoos issues

cover tatooskopie.jpg

Lookbooks

LookBook70kopie.jpg

Editorial issues

Editorial issue 45 (687 x 900).jpg

Monthly winners

Winners issue Krzysztof Piwowarek (687 x

Pictures of the day

5.jpg

Kids issues

Modellen Land Magazine

 

A fresh, new submission-based editorial publication that celebrates the true art of fashion and the emerging artists behind it.

A fashion, beauty, editorial and concep-tual art magazine and will be published monthly in free digital format, and Print version.

Everybody can publish for free ,photographers, MUA, stylists, models, good amateur, students, semiprofessional, professional etc...

Modellenland is not a commercially profitable magazine

LookBook58kopie (2).jpg
2000px-Facebook.svg.png
b61f8f_2d8a07e13e9c41d091f5969b5a220da4~
Knipsel3.JPG
b61f8f_edf45ae0863a495ca35a0ed4883ded4b.
Knipsel2.JPG
b61f8f_f341df092e2a4a72a8f9d8b1029bfe61.
b61f8f_b0ee9975c6804549a085a7836d12f18c.
Knipsel.JPG
b61f8f_7988113656fe4db39f8825a8ec767e90.
b61f8f_ae442010728649f6ad9dddcd2d0776db~

Tags

New partner

of Modellenland

Glam Mom Magazine

Cover Issue2 (687 x 900).jpg
instagram OF THE WEEKkopie.jpg

Our fans

© 2015-2021 By Modellenland 

Creative Director and Editor in Chief: Photographer Van Poucke Peter