top of page
  • Modellenland

Interview: Model Rayna Denooze (Belgium) (Finaliste ‘Queen of the Models 2020’)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Ik ben Rayna Denooze (16) en woon in Brakel, ik volg humane wetenschappen in het 5e middelbaar! Mijn hobby’s zijn atletiek, fitness en motorcross maar meest van al modellenwerk.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik ben nog piepjong om hierover na te denken maar als ik de kans zou krijgen zou ik graag wat vollere lippen hebben.

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie?

Leuke vraag, ik ben heel zorgzaam en heb veel empathie maar daarentegen heb ik geen geduld, wat je soms wel aan me kan merken.

Hoe ben je begonnen als model?

Hiervoor gaan we 12 jaar terug, ik was amper 4 jaar toen ik de kans kreeg te poseren voor kledingmerken. Zelf was ik er me nog niet van bewust. Ik kreeg elke week vraag voor shoots dus besloot mijn mama me in te schrijven in verschillende modellenbureaus. En met succes want nu 12 jaar later ben ik nog steeds in deze bureaus en nog meer gegroeid als model.

Wat denk je van het werk als model?

Het is een hobby als een ander, je moet vooral mentaal heel sterk zijn. Je komt in een leuk wereldje terecht maar krijgt vaak te kampen met corruptie, concurrentie en afwijzingen bij modellenbureaus of opdrachten, maar dat is ook bij andere sporten of hobby’s. Ondanks dit werd ik er heel zelfzeker van en bloeide ik helemaal open gedurende de 12 jaar. Natuurlijk moet je je ook vaak aanpassen. Je moet beschikken aan de voorwaarden van de klant en je kunnen inleven in het thema van een shoot.

Wat is uw schoonheid regime?

Skin care is heel belangrijk, je huid moet er op foto altijd gezond en stralend uitzien. Alsook de make-up producten die je gebruikt. Wat ik altijd heb geleerd “Te Veel Is Te Veel” als je niet veel make-up nodig hebt, draag het dan ook niet.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Er zijn heel veel plannen, mijn portfolio breidt steeds uit. Ik doe mee aan een nieuwe modellenwedstrijd (Queen of the Models). Ik plan geregeld shoots en heb leuke aanbiedingen die staan te wachten.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Mijn allermooiste herinnering in mijn carrière was ‘Top Model Inernational’ Ik was finaliste en mocht lopen op de catwalk te Lido. Wie me kent weet dat dat jaar me heel dierbaar ligt. Momenteel ben ik finaliste voor ‘Queen of the Models’ ik ben er zeker van dat dit jaar me ook steeds zal bijblijven.

Wat zou je graag nog doen als model?

Ik hoop meer internationaal te gaan en voor nog meer merken te mogen werken, waar elk meisje wel van droomt denk ik.

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Blijf jezelf! Durf het avontuur aan! Het is iets zo uniek, je wordt er zelfzeker van en leert jezelf aanvaarden. Je hangt ook van niemand af. Je moet het gewoon durven.

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Heel leuk en professioneel, ik kende het nog niet maar ik denk dat het een extra springveer is voor modellen om groter te worden. De fotografen kunnen meer interesse in je krijgen, kortom een heel leuk meidenblad!

Facebook: Rayna Denooze - Website: www.raynadenooze.be - Instagram: Raynadenooze_

[if gte vml 1]><v:shapetype id="_x0000_t75" coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" filled="f" stroked="f"> <v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke> <v:formulas> <v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f> <v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f> <v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f> <v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f> <v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f> <v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f> <v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f> <v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f> </v:formulas> <v:path o:extrusionok="f" gradientshapeok="t" o:connecttype="rect"></v:path> <o:lock v:ext="edit" aspectratio="t"></o:lock> </v:shapetype><v:shape id="_x0000_i1025" type="#_x0000_t75" alt="📸" style='width:12pt; height:12pt'> <v:imagedata src="file:///C:\Users\GEBRUI~1\AppData\Local\Temp\msohtml1\01\clip_image001.png" o:href="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tde/1/16/1f4f8.png"></v:imagedata> </v:shape><![endif][if !vml][endif]Marc De Ganck

Alain Senechal

Marnic Vercaigne

Conny Mols

Conny Mols

Marnic Vercaigne

Marnic Vercaigne

Alain Senechal

Piet Cosaert

Marnic Vercaigne

Marnic Vercaigne

Martin Visser

275 weergaven0 opmerkingen
Recent Posts
bottom of page