top of page
  • Modellenland

Interview: Model/Make-up artist Stacey Germonprez (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou? Ik ben al meer dan 6 jaar make-up artist.. Ik heb veel moeten werken en bewijzen voor te staan waar ik nu sta... Soms sta ik eens zelf model omdat ik last minute een idee krijg wat ik eens zou willen doen.

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Ik wil niet echt iets veranderen aan mezelf.. Ik ben niet perfect maar dat is niemand! Ik heb natuurlijk ook dingen die ik niet mooi vind aan mezelf maar daar heb ik mij al over gezet..

Wat zijn je goede eigenschappen, en je minder goeie? Goede eigenschappen is dat ik altijd klaar sta voor iedereen.. Mijn slechte eigenschappen zijn dat ik te snel geloof

Hoe ben je begonnen als Make-up artist en model?

Ik ben begonnen als make-up artist door een schoolbezoek in de middelbare school.. Maar als kind had ik ook al mijn eigen Make-up koffer met Make-up dat ik kreeg van mijn tante en ook lippenstift die ik had gekregen in een kinderboek

Ik noem mijzelf geen model.. Ik sta alleen model als ik eens last min een idee heb of als een fotograaf mij eens vraagt

Wat denk je van het werk als model?

Ik vind als model staan wel eens leuk maar ik hou meer van speciale dingen zoals urbex locaties met skull Makeup of jaren 20 of pin-up stijl

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel uitdagingen zal krijgen.. Ik sta open voor alle soort make up stijlen

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?

Mijn favoriete ervaringen zijn tog wel de tijd rond halloween... Dan doe ik samen met Pascal Alles en Johan Vandamme onze jaarlijkse big Halloween shoot! Dit jaar ons 6de jaar en al heel veel uitgebreid.. Er zijn modellen die jaarlijks mee doen en dat schept een gehechte groep

Wat zou je graag nog doen als model en Make-up artist? Ik wil nog heel veel uitwerken.. Te veel om op te noemen

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Mijn advies is let op met wie je samen werkt!!! Niet iedereen heeft goeie bedoelingen! Zeker nooit foto's van jezelf via messenger sturen of tis gewoon van je gezicht!

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Ik vind modellenland super! Ik volg het al heel lang! Daarom wou ik zelf er ook eens in staan..

Instagram Stacey_germonprez_mua

Fotograaf Pascal Alles, Kunstartvlaanderen

Model & mua Stacey Germonprez

136 weergaven0 opmerkingen
Recent Posts
Naamloos-1.jpg
bottom of page