top of page
  • Foto van schrijverModellenland

Interview: Karin Tackaert, Finaliste Miss Mister Natural Beauty Belgium 2024

Vertel eens kort iets over jezelf.

Ik ben Karin Tackaert, 52 jaar geleden in de zomer werd ik geboren in het hartje van Brussel. Nu woonachtig in Vilvoorde samen met mijn man Christian en mijn 2 dochters Flora en Zea. Als job ben ik sales Advisor in een kledingwinkel. Ik ben een spontane goedlachse dame die van elk moment geniet.


Wat is volgens jouw je sterkste kant?

Ik ben iemand zeer creatief, enorm veel ambities, nooit opgeeft tot ik mijn doel hebt bereikt.


Wat vind je zo leuk aan verkiezingen?

Je leert veel nieuwe mensen kennen, zo heb ik ook mijn man leren kennen. Ook die ervaring zoals defilé, fotoshoots en workshops bv. Make up, catwalk, training media dat vind ik zo leuk.


Wat zijn de voordelen er aan en zijn er ook nadelen?

Voordelen is dat er reizen in het buitenland word voorzien bij sommige verkiezing en je word verwend met allerlei evenementen en als nadelen is een kostelijke avontuur.


Hoelang doe je al modeshows?

Al sinds 7 jaar doe ik aan modeshows.


En vertel eens hoe je de smaak te pakken kreeg verkiezingen en modeshows.

Sinds ik mijn allereerste verkiezing heb deel genomen vond ik zo een leuke ervaring dat het mij zo een goesting gaaf om nog eens me in te schrijven naar een andere verkiezing en zo ben ik,verder aan nog verschillende deelgenomen en ook zo ben ik beland aan een modellen buro Models INC International zo begonnen aan modeshows


Wat vind je familie ervan dat je dit doet?

Mijn familie steun mij heel hard en ben hun zo dankbaar ook mijn vrienden.


Heb je trukjes om er jong en fris te blijven uitzien?

Er bestaat geen trucjes om er jong er uit zien, ik ben gewoon jong van geest en ik ga mij altijd opmaken om er top er uit te zien, nooit zal ik met een jogging met sneakers buiten gaan altijd vrouwelijk kleden met mooie pump.


Viel je al in de prijzen enzo ja welke?

Heb al veel prijzen mogen ontvangen Miss Charming 2017 dit was ook mijn allereerste prijs bij Miss de Luxe, Miss Sympathie 2018 bij buitenlandse verkiezing in Spanje Malaga, Mrs Top of the World Classic Secund Runner up Belgium 2020, The best tropical international costum Mrs lady Star Universe in Portugal, gekroond Miss perfect of the year 2022 en The most motivated Model since 2017-2022 Models Inc Int. en secund Runner up Lady Mannequin 2023 zo heb ik toch al wat prijzen gewonnen.


Hoe kwam je terecht bij Miss Mister Natural Beauty Belgium 2024?

Door een vriendin die ik leerde kennen met een modeshow en ze had deelgenomen aan die verkiezing, ik haar informatie gevraagd en ze gaaf mij raad om mij zeker in te schrijven je gaat zien het is een super leuke verkiezing, je gaat geen spijt van krijgen, echt doen, dus ik mij ingeschreven


Leg eens kort uit wat deze verkiezing juist inhoud?

Deze verkiezing is voor iedereen, verschillende categorieën je hebt jonge, senior en mannen categorie. Er is geen leeftijd grenzen of je mag ook een maatje meer hebben of je nu groot of kleine van lengte bent is ook toegelaten en dat vind ik zo fantastisch dat er ook verkiezing bestaan voor vrouwen die kleine is van lengte zoals ik. Alles Natural


Heb je tips voor mensen die graag verkiezingen willen doen?

Een tip dat ik zou geven zeker je inschrijven als je interesse hebt is zo een leuke ervaring plezier en genieten van alle momenten. Nog nooit spijt van van gehad


Kunnen mensen ergens stemmen en zo ja waar?

Jullie kunnen mij steunen door te stemmen, via mijn facebook pagina Karin Tackaert en of via de pagina van Miss Natural Beauty Belgium De finale vind plaats op Zaterdag 7 Oktober 2023 in Auditorium institut Saint-Laurent Rue Saint-Laurent 29 4000 Luik Directrice JoAna Efia Felingue


Via deze link kan je stemmen op Karin :)

Tags:

55 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


Recent Posts
bottom of page